Fuar Organizasyonu

HABERLER

3. ŞANLIURFA MOBİLYA VE EVLİLİK HAZIRLIKLARI FUARI

ŞANLIURFA, BÖLGENİN EN BÜYÜK MOBİLYA FUARINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR


3. Şanlıurfa Mobilya ve Evlilik Hazırlıkları Fuarı, 10-15 Mart 2020 tarihlerinde Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde açılıyor.

Alanında Anadolu’nun en büyük mobilya fuarı organizasyonu olan 3. Şanlıurfa Mobilya ve Evlilik Hazırlıkları Fuarı evlilik hazırlığında olan veya evlerini yenilemek isteyen tüm ziyaretçileri ile buluşmaya hazır..

Ülkenin dört bir yanından gelen; Mobilya, Aksesuar, Züccaciye, Gelinlik, Damatlık, Çeyiz, Beyaz Eşya, Tekstil ve Organizasyon firmaları, ihtiyaca uygun seçenekleri sunarak,sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerini bir araya getiriyor.

 

Bölgenin En Büyük Alışveriş Etkinliği

Mobilya sektörünün güçlü markalarını bir araya getirecek olan “3. Mobilya ve Evlilik Hazırlıkları Fuarı”nda, yeni sezon gelinlik ve damatlık tasarımları, ünlü markaların avantajlı ürünleri, yeni trend mobilya grupları ve evlilik hazırlıklarında ihtiyaç duyulan tüm ürün ve hizmetler görücüye çıkacak.

Fuar organizasyonu hakkında açıklamalarda bulunan Start Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Öztürk; “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz fuarımızın konseptini biraz daha geliştirerek büyük bir alışveriş etkinliğine dönüştürmeye gayret ettik. Bölgenin dört bir tarafında etkin tanıtım, reklam ve duyuru faaliyetlerimizi gerçekleştirdik. Bu doğrultuda yaklaşık 100 bin hedef ziyaretçi kitlesinin fuara gelmesini bekliyoruz. Şanlıurfa’nın önemli firmaları bu fuara iştirak ediyor. Aynı zamanda il dışından da fuarımıza katılım var. Bu anlamda bizleri yalnız bırakmayan başta sektör temsilcileri ve esnafımıza teşekkür ediyorum. Birlikte hareket ederek iş dünyasında önemli bir sinerji oluşturduğumuza inanıyoruz. Özellikle mobilya alanında önemli firmalarımızı bir arada buluşturduk. Şanlıurfa’nın hak ettiği bir fuar organizasyonuna kavuştuğunu gururla söyleyebiliriz. Ülke olarak geçirdiğimiz bu zor günlerde ve ekonomik darboğazlarla boğuştuğumuz bir dönemde açacağımız bu fuar hangi açıdan bakılırsa bakılsın, çok değerli ve kıymetlidir. Taşın altına bizimle beraber elini koyarak Şanlıurfa’ya zor bir zamanda önemli bir fuar kazandıran tüm katılımcılarımıza ve destekçilerimize minnet borçluyuz.” şeklinde konuştu.

Girişin ücretsiz olduğu 3. Şanlıurfa Mobilya ve Evlilik Hazırlıkları Fuarı, 10-15 Mart 2020 tarihleri arasında, Karaköprü’deki Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde, 10.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.