Fuar Organizasyonu

HABERLER

2. BEAUTY ÇUKUROVA EXPO

Sağlıklı Yaşamın ve Güzelliğin Ritmini Belirleyen Dev Fuar Başlıyor !

Adana’ da geçtiğimiz yıl ilk kez gerçekleşen ve bu yılda 2.sini düzenleyeceğimiz BEAUTY ÇUKUROVA EXPO ESTETİK KOZMETİK GÜZELLİK FUARI 19-22 KASIM 2020’ de kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Şimdiye kadar hep ihtisas fuarcılığında ilklere imza atan Start Fuarcılık, Adana ve bölgesinde bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşıyor. Adana'da ticari hayata önemli ivme kazandıracak BEAUTY ÇUKUROVA EXPO katılımcılarının hedef kitlelerine, birbiriyle alakalı yüzbinlerce ürün ve hizmetini aynı anda sunma fırsatı sağlıyor.

Dört gün boyunca sürecek olan fuarda;  konusunda uzman yerli ve yabancı doktorlar, kozmetik ve renkli makyaj uzmanları, güzellik ve bakım profesyonellerinin katılımıyla dünyadaki son güzellik trendleri, en yeni ürün, yöntem ve ekipmanlar bir araya geliyor.

Start Fuarcılık Genel Müdürü Ozan Öztürk;

‘’Bölgesel ve ihtisas fuarcılığın güçlü ismi Start Fuarcılık olarak,  şimdiye kadar hep ihtisas fuarcılığında ilklere imza attık ve yine Adana’mıza ve bölgesine bir ilki yaşatmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Yıllar önce Adana'da fuar merkezi yokken ilk fuarları biz düzenlemiştik. Yıllar sonra bir ilke daha imza attık. Geçtiğimiz yıl, sadece Adana'da değil Anadolu'da ilk defa güzellik, kişisel bakım ve sağlıklı yaşam üzerine büyük bir organizasyon gerçekleştirerek büyük ses getirdik. Özge ULUSOY, Tuğba ÖZAY, Corci, Neslihan PAKER, Tuğçe DİLAVERLER, Sevcan İPAR gibi konusunda uzman kişilerin eğitim ve seminerleriyle güzelliğin kalbi Çukurova’ da attı. Bu yıl da düzenlenecek olan BEAUTY ÇUKUROVA EXPO; Birbirinden Güzel Etkinlikler, Makyaj Ve Saç Showları, Cilt Bakım ve Güzellik Seminerleri, Konseptli Makyaj Yarışmalarıyla yine adından söz ettirmeyi başaracak.‘’ şeklinde konuştu.

Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuar 22 Kasım Pazar akşamına kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edicek. Fuarın resmi açılış töreni ise 19 Kasım Perşembe günü yapılacak.