Fuar Organizasyonu

HABERLER

4. ŞANLIURFA EVLİLİK HAZIRLIKLARI VE MOBİLYA FUARI

Bu yıl Şanlıurfa’da dördüncüsü düzenlenen Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı açıldı. Start Fuarcılık tarafından düzenlenen ve Karaköprü’deki Fuar Merkezi’nde 26 Eylül Pazar günü saat 19.30’a kadar ziyaret edilebilecek olan fuarın resmi açılış töreni ise 21 Eylül Salı günü saat 14.00’de yapılacak.

9 gün sürecek olan bu büyük organizasyonda, mobilyadan beyaz eşyaya, dekorasyon ürünlerinden organizasyon firmalarına kadar sektörün öncü firmaları ziyaretçilerle buluşacak.

FUAR MARATONUMUZ SON HIZ DEVAM EDİYOR

Start Fuarcılık yönetim kurulu başkanı Musa Öztürk, özveri ve fedakarlıklarla Şanlıurfa’ya yakışacak bir fuar daha düzenlediklerini belirterek,

“Pandemi sıkıntıları nedeniyle ertelemek zorunda kaldığımız fuar maratonumuz kaldığı yerden devam ediyor. Start Fuarcılık olarak 28 yıl boyunca düzenlediğimiz 200’ü aşkın fuarlarımıza başarılı bir organizasyon daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Küresel pandemi krizi ve beraberinde gelen ekonomik sıkıntılara rağmen taşın altına sadece elimizi değil, gövdemizi koyarak ekonomiye can vermeye çalışıyoruz. Bu yolda bizimle beraber yürüyen başta katılımcı firmalarımız olmak üzere herkese şükranlarımı sunuyorum. Çözümü başkalarında beklemek yerine, sıkıntıları atlatmak için adım atanların hedeflerine ulaşması en büyük temennimizdir.

Bu fuar 1 buçuk yıllık bir emeğin sonucudur. Katılımcılarımız da sağ olsunlar büyük emekler ve masraflar yaparak fuarımıza kalite kattılar. İçinde emek olan her faaliyeti önemsiyoruz ve takdir ediyoruz. İnşallah bu fuarımız ile emeklerimizin karşılık bulduğuna ve hedefimize ulaştığımıza birlikte tanık oluruz.

Fuarımızın düzenlenmesinde katkı ve desteklerini bizlerden esirgemeyen; Şanlıurfa Valimiz Sn. Abdullah ERİN’e, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeynel Abidin BEYAZGÜL’e, Emniyet Müdürlüğümüze, İlçe Belediye Başkanlarımıza, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına, Ticaret ve Sanayi Odasına, Ticaret Borsası Başkanlığına, Şanlıurfa Marangozlar ve Mobilyacılar Odasına, MÜSİAD ve TÜMSİAD’a, her aşamada yakın ilgi ve alakalarını gördüğümüz Urfa Kültür ve Bilişim A.Ş.’ye, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ve kıymetli basınımıza Start Fuarcılık olarak teşekkür ederiz.şeklinde konuştu.

Pandemi kapsamında tüm sağlık önlemleri alınarak açılan fuar; sektörün tanınmış firma ve markaları ile mobilya, çeyiz ve evlilik sektörünün birbirinden modern, şık ve ilham verici ürünleri, fuar alanında düzenlenecek yöresel düğün etkinlikleriyle ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

4.Şanlıurfa Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı, 26 Eylül Pazar akşamına kadar her gün 10.00 ile 20.30 saatleri arasında ziyarete açık olacak.