Fuar Organizasyonu

HABERLER

8.ŞANLIURFA YAPI İNŞAAT DEKORASYON FUARI

YAPI İNŞAAT DEKORASYON DÜNYASI YENİDEN BİR ARADA…

8.Şanlıurfa Yapı İnşaat Dekorasyon Fuarı, 01 Haziran Salı günü açılıyor. Karaköprü’deki Fuar Merkezinde 04 Haziran Cuma akşamına kadar açık olacak fuar, her gün 10.30 ile 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Resmi açılış töreni ise Salı günü saat 14.00’de yapılacak.

NORMALLEŞME SÜRECİNDE İLK BÜYÜK ADIM ŞANLIURFA’DA ATILDI.

İhtisas Fuarcılığın başarılı ismi Start Fuarcılık tarafından düzenlenen, Şanlıurfa Yapı İnşaat Dekorasyon Fuarı, bu yıl sekizinci kez adından bahsettirecek.

Fuar ile ilgili açıklamalarda bulunan Start Fuarcılık Genel Müdürü Musa Öztürk;

 

 “Küresel çapta yaşanan pandemi salgını sebebiyle fuarlarımıza ara vermek durumunda kaldık. Ancak bu süreçte çalışmalarımıza dur durak bilmeden devam ettik. Normalleşme sürecine girdiğimiz bu dönemde Start Fuarcılık olarak düzenlediğimiz bu fuar, fuarcılık sektöründe atılmış büyük bir adımdır.” şeklinde konuştu.

Bu dönemde böylesine kapsamlı bir organizasyon gurur verici…

Fuarın hem ziyaretçi, hem de katılımcı sayısını yükseltmek amacıyla tanıtım çalışmalarını çok yönlü olarak sürdürdüklerini vurgulayan Start Fuarcılık Genel Müdürü Musa Öztürk,

Yapı İnşaat Dekorasyon Fuarı’nı sekizinci defa başarılı bir şekilde açmanın gururunu yaşadıklarını ve bu dönemde fuarların büyük özveri ve fedakârlıklarla açılabildiğine dikkat çekti.  Fuarın düzenlendiği dört günün başarılı geçmesi için yıl boyunca emek verildiğini ve her türlü ekonomik sıkıntıya rağmen Şanlıurfa’ya yakışır bir organizasyon yapmak için gayret edildiğini dile getirdi.

 

Fuar sektörünü hep birlikte yeniden canlandıracağız!

Fuarın düzenlenmesinde en önemli faktörün sektör temsilcileri olduğuna dikkat çeken Öztürk;

Ülkemizin içinde bulunduğu zor ekonomik şartlara rağmen bu fuarı açmak firmamız ve Şanlıurfa adına oldukça önemli ve gurur vericidir. Bu anlamda bizleri yalnız bırakmayan başta sektör temsilcileri ve esnafımıza minnet borçluyuz. Birlikte hareket ederek iş dünyasında önemli bir sinerji oluşturduğumuza inanıyoruz.

İnanıyoruz ki; hem fuar katılımcısı olan firmalarımız güzel satışlar ve bağlantılarla bereketli bir 4 gün geçirecekler, hem de ziyaretçilerimiz fuar avantajlarından faydalanarak istediklerine daha ekonomik şartlarda kavuşacaklar.

Düzenlediğimiz bu fuarımızla hem katılımcılara, hem bölgemize, hem de ekonomiye katkı sunmayı amaçlıyoruz. Fuarımızın ülkemize, sektöre ve Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi.