Fuar Organizasyonu

HABERLER

START BEAUTY DİYARBAKIR EXPO

Diyarbakır Beklediği Güzellik Fuarına Kavuşuyor !

Start Fuarcılık Org. Ltd. Şti. olarak 23-26 Haziran tarihleri arasında ilk kez gerçekleştirilen , güzellik sektörünün dinamiklerini bir araya getiren nihai tüketici odaklı “START BEAUTY DİYARBAKIR EXPO” (DİYARBAKIR ESTETİK, KOZMETİK, GÜZELLİK FUARI) Mezopotamya(Diyarbakır) Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.

Yoğun sağlık tedbirleri alınarak düzenlenecek olan Start Beauty Diyarbakır Expo(Diyarbakır Estetik Kozmetik Güzellik Fuarı); Güzellik, kişisel bakım ve kozmetik sektörünün tüm lider markalarını tek çatı altında buluşturuyor.

Dört gün boyunca sürecek olan fuarda;  yeni teknolojik cihazlar, en trend ürünler ve hizmetler, güzellik ve bakım sektörüne ait profesyonel markalar, dünyadaki son güzellik trendleri, yöntem ve ekipmanlar bir araya geliyor. Birçok ziyaretçiyi de beraberinde getirecek olan Start Beauty Diyarbakır Expo; özellikle Diyarbakır ili olmak üzere çevre illerden de gelecek olan ziyaretçilerin  ulaşım masrafları karşılanarak, en iyi şekilde ağırlanacaktır.

Pandemi dolayısıyla yoğun sağlık önlemleri alınmış olup titizlikle uygulanmaktadır. Fuara giriş ve çıkış noktalarını tedbirler kapsamında  yeniden düzenleyerek, fuar alanında bulunan kişi sayısını sınırlandırdık. Girişe ateş ölçer sistemi kurulmuş olup, gelen misafirler HES kodu ile içeri alınmaktadır.

Tüm önlemler alınarak açılacak fuarda; 5.300 m2 alan üzerinde güzellik sektörünün tanınmış, birbirinden değerli 60 firması ve yaklaşık 200 marka, yeni geliştirdikleri ürün ve koleksiyonlarını stantlarında sergileyecek ve sektör profesyonellerine yeni iş fırsatları sunacaktır.

Fuarın düzenleneceği dört gün boyunca;  konusunda uzman doktorları, kozmetik ve makyaj uzmanları, güzellik ve bakım profesyonellerinin katılımıyla gerçekleştirilecektir. Ücretsiz yapılacak protez tırnak, cilt bakımı, cilt analizi, kalıcı makyaj etkinlikleri ve birçok alanında uzman eğitmenlerin vereceği seminerler ve profesyonel ekiplerce düzenlenecek “Show”lar ile sektöre damgasını vuracak.